Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 161 Skąd: Kraków, Nowa Huta
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 18:46
No nie powiem, fajnie Ci to wyszło, mam jednak dwie uwagi: przednie lampy - takie troche dziwne, a jeśli już tak chcesz MG to zapakuj grilla z ZR-a o ile to możliwe:P
Tył wygląda bardzo dobrze! Co do zdjęcia z przodu, to wydaje mi się, że jest źle zrobione i przez to przód może wyglądać słabo Co do naklejek, to akurat u Ciebie mają pewien urok. Pomaluj plastiki, zamontuj halogeny, zrób grilla tak jak Ci się podoba i będzie super.
We wnętrzu coś zmieniałeś?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Heh, też wymieniałem na tapicerkę z ZR - nie chodzą Ci ciężej szyby elektryczne? Bo mi się wydaje, że lekko tak jest..
Carbon w takim srebrnym aucie, to dobry wybór
u mnie to było tak, że pasażera chodzi ciężej, pod koniec wydaje dźwięki jakby podumierał silniczek,
ale ostatnio zdejmowałem tapicerkę aby lusterka zamontować i ją jakoś nieudolnie nałożyłem, bo te bolce z dołu do drzwi nie chcą wskoczyć, ale za to szyba wróciła do normy
wynikało by to, że tapicerka z ZR'a jest np o 2mm grubsza i mocniej dociska szybę. Na szczęście u mnie problem zniknął już
ach sory ale mi się to za cholerę nie podoba.. po co to wszystko ? z r200 nie zrobisz zr... tyle kasy wsadzasz byś to sprzedał i kupił zr albo zaczął od silnika.. dalej nie rozumie ludzi którzy potrzebują mieć lotki, progi, i inne duperele.. jedyny temat który mi się spodobał na forum z modyfikacjami to był od stanleya ( dokładnie nie wiem jaki miał nick ).. no po za tym wszystko ok
moim zdaniem ZR jest 2x droższy od R200 a te modyfikacje nie wyszły mnie za wiele i długa by droga była do ZR'a : )
nie wspomnę, że kupując nowe auto zazwyczaj trzeba zmieniac filtry, rozrząd itp.
A silnik, cieszy mnie, że 100km mogę zrobić za 18zł jak nigdzie mi się nie śpieszy a jak się śpieszy to 20 zł, nie mam chęci na większe moce jestem z ekonomii bardzo zadowolony
Ja też przerabiałem R25 na ZR i nie żałuje wcale, bo:
-miałem sprawdzony samochód, który się nie psuje
-pięciodrzwiowy diesel (znajdź mi takiego ZRa - rarytas)
-ogromna frajda z roboty
Krzysiek frajda jest ale Ty zrobiłeś to kompleksowo i u ciebie to jakoś wygląda... a tu... progi nie wiadomo po co skoro zderzak przedni wysoki, lamp przednich nie komentuje każdy lubi jak chce, tył skopiowany od mg i wyszedł... składak poobklejany.
on ma przynajmniej listwy w kolorze i sam jesteś pusty aż szkoda mi o tym pisać koniec mojego wypowiadania się w tym temacie, 2 listwy czarne a reszta w kolor, tak krzyśka wygląda lepiej, a taka jest różnica jeśli o tyle mówisz że ma tył w kolor z listwami, czemu ja mam z r25? bo mi się bardziej podobał a listwy czarne żeby pasowały do reszty listew a nie łaciak taki, sory mistrzu naklej jeszcze TUNINGMEGASUPERHIPER RINGIKOZAK taki pasek na przednią szybę bo chyba jeszcze ona się bez naklejek obyła. Narka
Kretynie !@!$# w dupe po nazwisku ci wyskocze jak już tak zaczołeś jełopie, już naszą klasę i całe google zwiedziłeś w poszukiwaniu mnie? Gratulacje NK rulez gościu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum