Tak jest kupiłem już po przekładce
Jeździ się super
wcześniej miałem 90 konne autko więc dla mnie teraz jest szok
Spalanie 10-12 przy spokojnej jeździe
Kamt1 jak są bardzo zajechane to może czymś je okleisz na czarno i już
tez myslalem o takiej folii, ale najpierw sprobuje tym sprayem- poszukam czarnego polysku, trysne to pozniej bezbarwnym - tak na wszelki wypadek, zeby nie zostawiac sladow od paluchow:P
fakt Mazak, do bezowego wnetrza nie bardzo pasuje udziwnianie typu aluminium:)
ja podejrzewam, ze nie zmienialbym u siebie tych listewek, ale sa juz tak zniszczone, ze cos trzeba z nimi zrobic:)
[ Dodano: Sob Lis 06, 2010 10:09 ] EquinoX, wiesz na okleinie byloby widac pekniecia... sciagne je sobie na spokojnie i przejade jakas zywica, pozniej szpachla i ladnie wyszlifuje:) wtedy pomaluje i powinno byc OK. Najgorzej wyglada listewka od mojej strony - kierowcy... jest popekana, ktos tam cos kombinowal, kleil butaprenem... tam bedize najwiecej roboty, ale mysle ze sobie poradze. pozostale listewki maja tylko delikatne pekniecia, to szybko sie z nimi uporam. najgorzej to sie za to wszystko zabrac... zaczne sobie od najgorszej listewki, jak polamie, to przynajmniej nie bedzie mi jej szkoda:D listewki mam podwazac najpierw od dolu? jak najlepiej? cienki srubokret, szeroki?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Kamt1 grill ściągałem przy malowaniu maski, od spodu masz śruby
A jaka malowałem sam grill to po prostu okleiłem taśmą te chromowane elementy i pomalowałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum