popraw nazwę tematu bo zaraz szoso Ci wyskoczy czerwoną czcionką
co do przegubu to wymień go od razu
nie znam producenta, ale chłopaki wymieniali to jedne firmy lepsze drugie gorsze i szkoda się nadziać na te gorsze bo 3kkm i znowu guma pęknie... z tego co pamiętam to przeguby od TRW są ok, ale gumy już słabe... jakos tak
kupiłem kiedyś końcówki tej firmy 1 i ostatni raz po 2 tygodniach zauważyłem że gumy na nich się rozlazły(pękły na pół) i cały syf leciał do środka jak chodzi przegub miałem tak jak Ty(jeździłem tak ze dwa tygodnie niestety) ale nie pukał więc nawaliłem smaru i zmieniłem samą gumę i długo jeszcze wytrzymał bez problemu właściwie do końca
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Przeguby do R600 to temat rzeka. Generalnie nie oszczędzaj, bo po 10k km będziesz je wymieniał raz jeszcze.
Osobiście firm Meteli, Denckermann, nie polecam. Ze słyszenia podobno HDK wytrzymują trochę, niedługo sprawdzę.
Ostatnio wymieniałem przegub, Dachstein z tego co się dowiedziałem nie polecają bo szybko padają. Ja założyłem Pascal, może nie jakieś super markowe ale wsio ok. A jeśli chodzi o samą gumę to zależy jak Ci pękła i czy dużo smaru wyleciało, ale jak małe pęknięcie i przegub cichy to ja bym samą gumę zmienił. Też tak miałem na prawym przegubie 15 kkm temu, założyłem samą gumę i jest ok do tej pory. Widocznie żaden piach się nie zdążył dostać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum