najnowszy85, mowisz,ze ja czy bonus89, napinamy. A z tego co widze to jedyną osobą, ktora sie spina jestes Ty. Kazdy ma swoje zdanie i gusta (o ktorych niby dyskutowac sie nie powinno). Takze nie ma sensu sie unosic, ze ja czy ktokolwiek inny kupil idealne auto. Bo nie należą one do nowych, wiec do ideału napewno sporo im brakje. I praktycznie w kazdym jest cos do podłubania... A pisanie, ze kogos tam nie stac na AE czy cokolwiek innego jest troche nie na miejscu. Kupiles- fajnie, jestes zadowolony- tez mnie to cieszy. My tylko grzecznie poprosilismy o jakies zdjecia a Ty zaraz sie buzujesz, zupelnie niepotrzebnie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wlodi893, ja odpuszczam, nie wiem ile lat temu czym jeździł ale chyba mało w rozwój poszło nie chce kolegi do płaczu doprowadzić więc się już nie wypowiadam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
leszczu , kierownica ma ala drewno , co do napinania się to jest tak : najpierw kolega prowokuje jakimiś głupimi :
- idz do piaskownicy tekstami :
- przepychac sie chce ze mna poza forum
- nie jeden pisał że ma igle
itp
a puźniej dziwi sie że bronię swoich racji .
NIE UPIERAM SIĘ ZE MOJE AUTO JEST NOWE , tylko w przyzwoitym stanie = mnie satysfakcjonuje .
APROPO CEN JA SPRZEDAŁEM MOJĄ 214 3 LATA TEMU ZA 6.5 TYS i klient kupil ja w 15 min . wiec od tego czasu ceny zeszły w dół . CHODZI MI O TO ŻE NIE MA CO PRZGINAC W KWESTII CEN TYCH AUT , BO NIE JEDEN UWAŻA ŻE WARTOŚĆ JEST WYŻSZA A POTEM SAMOCHÓD STOI Z KARTKĄ PRZEZ POL ROKU .
TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY .POZDRO .
PAMIETAJMY JAKI JEST CEL FORUM I DO CZEGO POWINNO SŁUŻYC ,BO BYNAJMNIEJ NIE DO PODNOSZENIA SWOJEGO EGO .
Kolego jak ja miałem prawo jazdy to ty nocnikiem pod szafę wjeżdzałeś , wiec nie syp mi tu tekstami o piaskownicy to ci łopatke i samochodzik kupie ....
najnowszy85 napisał/a:
a puźniej
nic więcej dodawać nie musze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum