Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Wiem że tematy o montażu klimy były wałkowane z milion razy, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie czy z MG ZR w benzynie będzie pasować klima do mojego R220 czyli Dieselka....
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 09:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 20:47
kamax_19 napisał/a:
Może coś tam by podeszło. Jakaś mała rzeźba i by większość części pod pasowało ale nie wiem czy gra jest warta świeczki.
Tą klimę można powiedzieć że mam za grosze i nie wiem czy lepiej jej nie sprzedać i kupić od diesla......
Kupienie kompletnej klimy z diesla graniczy z cudem Sam szukam do siebie juz kilka miesiecy. A i przekladania sporo, bo trzeba zdjac cala lape, alternator, pompe wspomagania, pompe wody, przerobic rurke pompy vacuum itd. Nie wiem tez czy napinacz paska jest taki sam w wersji z klima...
Już nie wiem czy kombinować czy nie czy......... Nie pasujące rurki zawsze można dolutować czy dospawać. tak patrzałem na tą stronę co pokazał xtek, i nie widzę żadnej różnicy między sprężarką z benzyny a od diesla.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum