Wysłany: Sro Maj 25, 2011 15:39 [R214 Si] Brak kontrolki ogrzewania tylnej szyby
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam! Tak jak w temacie, zniknęła mi kontrolka informująca o włączonym ogrzewaniu tylnej szyby (najprawdopodobniej podczas kombinowania przy podświetleniu jej włącznika). Gdzie szukać przyczyny?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 15:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam! Tak jak w temacie, zniknęła mi kontrolka informująca o włączonym ogrzewaniu tylnej szyby (najprawdopodobniej podczas kombinowania przy podświetleniu jej włącznika). Gdzie szukać przyczyny?
leszczu, i tu Cię zaskoczę! U mnie od momentu, w którym kupiłem to auto miałem kontrolke na desce (zaraz przy kontrolce przeciwmgielnych). I do niedawna działała... Z przyciskiem się zgodzę- dobrałem się ostatnio do niego, i musze tylko kupić tą żaróweczkę/diodke, włożyć i będzie baja
Ale po co komus byłaby kontrolka od ogrzewania tylnej szyby? Raczej wątpie, ale kto wie. kzrr, tak jak mówilem- z lewej strony, zaraz obok kontrolki od przeciwmgielnych.
To ja już zaczynam wątpić w swoją pamięć i wzrok A niby białych myszek ani innych tego typu dziwnych rzeczy dotąd nie widziałem Także moim zdaniem temat można uważać za zamknięty.
kontrola trakcji, takie same zegary były we Freelanderze a tam kontrola trakcji już była.
a ja zadam pytanie, bo nie mam jeszcze wiedzy w tym zakresie.
drugi przycisk na desce, zaraz za przyciskiem klimy to tzw. kontrola trakcji.
Ktoś wie czym charakteryzuje się włącznie tego przycisku i czy to po prostu "kontrola trakcji" tylko z nazwy?
drugi przycisk na desce, zaraz za przyciskiem klimy to tzw. kontrola trakcji.
Ktoś wie czym charakteryzuje się włącznie tego przycisku i czy to po prostu "kontrola trakcji" tylko z nazwy?
ale w R200? bo tam trakcji nigdy nie było, na konsoli jest szyba ogrzewana, klima, awaryjne, halogeny przód, przeciwmgielne tył. Czasem tam tez było grzanie foteli. W Freelanderze masz od prawej klima , zmykanie obiegu powietrza, awaryjne grzanie szyby tył i tempomat o ile auto go ma. w Freelu nie ma wyłącznika Kontroli Trakcji bo ona działa tylko do 50km/h a potem już nie
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
No jest taka jakby świeżynka - płatek śniegu. halogenów nie posiada auto.
u mnie jest : klima - "śnieżynka" - awaryjne - zaślepka - ogrz. tylnej szyby
teraz nie zrobię zdjęcia, wrzucę potem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum