Witam mam pytanie i jednocześnie prośbę czy posiada ktoś może miesięcznik "Mechanik" w swoich zbiorach lub ma do niego dostęp na uczelni albo w pracy? Pilnie potrzebował bym dwa artykuły jeden z 11/2004 i drugi z 1/2007 ewentualnie jeśli ktoś posiadał by jakieś inne ciekawe artykuły na temat wykorzystania wirtualnej rzeczywistości w technice i przemyśle też bym był bardzo wdzięczny. Potrzebuje informacji na ten temat do projektu, a znaleźć coś w naszym ojczystym języku niestety nie jest łatwo
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 18:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie spieszy się nawet jeśli zeskanował byś mi to w przyszłym tygodniu było by super
Tutaj dokładne tytułu artykułów
Weiss Z., Konieczny R., Kasica M., Kowalski M.: "Interaktywne projektowanie z zastosowaniem narzędzi VRML". Mechanik 11/2004,
Weiss Z., Weiss E., Konieczny R., Kasica M., Kowalski M.: "Zastosowanie technik wirtualnej rzeczywistości do wizualizacji środowiska pracy". Mechanik 01/2007.
Jak by ktoś miał dostęp do pozycji Zeszyty Naukowe Politechniki Poznańskiej. Budowa Maszyn i Zarządzanie Produkcją to też bym miał prośbę o skan jednego artykułu
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
EDIT: Niestety sTERYD nie odpowiada, a ja nadal poszukuje tych dwóch artykułów gdyby ktoś inny miał dostęp do tego czasopisma i mógł by mi zrobić skany byłbym bardzo wdzięczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum