Wysłany: Sob Gru 03, 2011 16:10 [R45/MG ZS] modyfikacja przednich i tylnych lamp
Haj!
Nie widziałem, żeby ktoś to uskutecznił w ZS, więc wrzucam, ciekawi mnie Wassza opinia
1. Trzeba rozebrać lampe, tak samo jak w R200 więc nie ma co opisywac.
2. Oklejenie:
3. Kierunkowskazy:
Ich nie ma co oklejać, całość pomalowana
4. Razem:
5. Złożona lampka:
6. Efekt finalny na autku
No i jak Wam się podoba? Pomalowane czarnym połyskiem jakość świecenia bez zmian, a nawet na plus, bo wyczyściłem odbłyśniki. Ile to trwało? od rana do teraz wiem, długo, ale chciałem to zrobić solidnie + poprawiłem sobie pare rzeczy
pozdrowki!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ostatnio zmieniony przez Markzo Sob Gru 17, 2011 13:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 16:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wygląda zacnieostatnio malowałem na próbę lampy z anglika w 75 w czarny mat, ale stwierdziłem że czarny mają wszyscy, jak plan wypali to w lampach zrobi się biało ale to na wiosnę,
a MG prezentuje się teraz agresywniej ogólnie jest OK
Albo mi się wydaje albo wygląda to nieźle
Wiadomo fajniej by było jakiś soczewki zaadaptować i wtedy cały klosz by super wyglądał przy tym kolorze samochodu. No ale to na pewno nie zajęłoby tak mało czasu
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
jesli soczewy, to polerka klosza całego - długich, mijania i kierunków, a to już spore ryzyko, że coś się skisi a lampy do zs'a dość drogie efekt mi się podoba, teraz trzeba tylnie zrobić
A 45 nie ma takich samych? Jeśli ma takie same zaryzykowałbym kupno z anglika i zrobienie lamp kompletnie w soczewkach. Wtedy wydaje mi się że efekt mógłby być miazga. W ZT lampy xenon wyglądają super.
Tak na przyszłość możesz pomyśleć bo wiele do roboty pod względem wizualnym nie masz
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Jak to nie masz jak masz homologacje na żarówki H1 i H7
jeśli mi znajomy ściemy nie wcisnął, to nie tylko żarówka ale też źródło światła ma znaczeniie - soczewka czy zwykla zarowka.. zresztą nie wiem czy taka modyfikacja lamp - polerka + soczewki, w razie nie dja Bóg stłuczki, nie spowoduje, że z automatu stajemy się winnymi, bo jest to samoróbka i ubezpieczyciel tak samo może odszkodowania nie wypłacić...
[ Dodano: Nie Gru 04, 2011 09:40 ]
Kozik napisał/a:
ampy wyglądają z daleka jakby były przydymione, +4 punkty do rispektu na mieście
Twoje VI bylo inspiracją, bo mi się strasznie ten ciemny pyszczek podoba w Twoim R
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum