Wysłany: Sob Lut 04, 2012 20:49 [ R25 ] zamarza centralny od strony kierowcy
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
witam, tak jak w temacie - co to może w środku przymarzać? kluczem idzie otworzyć jak i zamknąć drzwi od kierowcy [ pilotem nie idzie ]. Reszta drzwi otwiera się i zamyka na pilot.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dziś poszło otworzenie zaś działa. Albo coś z kablami będzie wchodzącymi do drzwi, albo przymarza coś w środku. Czemu sądzę że z kablami? bo poruszyłem nimi i po tym centralny zaś zamyka.
zemu sądzę że z kablami? bo poruszyłem nimi i po tym centralny zaś zamyka.
No to pewnie masz pourywane kabelki w wiązce drzwi.
Zrób to jak najszybciej, bo niedawno ktoś miał taki sam problem na forum i autko mu się same zamknęło z kluczykami w środku.
Być może mrozy sprawiły iż izolacja kabla stwardniała i stała się krucha i podczas zamykania/otwierania drzwi, po prostu się kable przełamały i się zrobił bałagan
Miałam to samo. W piątek rano nie otworzyły mi się drzwi od strony kierowcy, z pozostałymi nie było problemu. W południe, trochę się ociepliło (za dużo powiedziane ) i już nie było problemu. Do dzisiaj spokój.
nie no.... nie przepowiadam tak źle dla mojej ślicznotki bądźmy pozytywnie nastawieni hehee
[ Dodano: Sro Lut 08, 2012 19:15 ]
niestety, co jakiś czas problem się pojawia. Ale tylko wieczorem lub po nocy nad ranem. Jak się ociepli to zobaczymy czy będzie się problem powtarzał. Jeśli tak to elektryk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum