Zamiast dorabiac sprawdz czy przy centralce alarmu nie sa poucinane przewody skoro bylo cos grzebane. dwa zielone daja bezposrednio sygnal do kierunkow. ja pod jeden podpialem sobie rowniez buzzer 12v i mi cyka tyle ile migniec
bizon, ja to jednak oddam w rece elektryka. Jak on to ujal alarm "sam sie uzbraja", a co za tym idzie jak dorobilam sam grot i chce nim odpalic auto to mi piszczy i trzeba na pilocie guzik wcisnac. Wiec idea dorabianego klucza padla, a nie mam teraz kasy na dorabianie razem z pilotem. Musi go elektryk ogarnac
thebloody, Doswiadczenie zyciowe z roverami nakazuje mi ostrzec Cie przed elektrykami od wszystkiego. proponuje znalezc w okolicy kogos typowo od roverow, chlopaki z forum pewnie kogos poleca. jesli pojedziesz do kogos kto sie nie zna typowo na tym alarmie to albo zrobi prowizorke, albo nic nie zrobi i skasuje, albo powycina Ci caly alarm i immo, albo zalozy Ci jakis dodatkowy alarm za ktory slono zaplacisz. a ukogos od tej marki to nawet gdy bedzie konieczna wymiana centralki lub pilota to w 250zl powinnas sie zmiescic i bedziesz miec wszystko oryginalnie i ladnie ze soba zgrane
Ogolnie to ten chlopak juz mi robil w tym roverku np. wycieraczki i joysticki od lusterek, wymienial jakies bezpieczniki, mial robic pilota, ale nie zdazyl. Nabralam troche zaufania do niego, bo dobrze to zrobil, ogolnie to trzeci roverek, z ktorym mial do czynienia, mowil, ze wie o co chodzi z tym alarmem... On ma mi tez zrobic pompke od spryskiwacza, chlopak wydaje mi sie sprytny i malo bierze, grzebal caly dzien przy aucie i wzial 70 zl...
No dobrze, ale kogo polecacie np. w okolicach Kwidzyna oraz w Trojmiescie?? Ja mam namiar na kogos ze Starogardu Gdanskiego od pilotów roverkowych, ale jeszcze tam nie dzwonilam, bo troche mi nie po drodze... Gdyby ktos potrzebowal w Star. Gd. to moge sie podzielic numerem tel.
No dobrze, ale kogo polecacie np. w okolicach Kwidzyna oraz w Trojmiescie?? Ja mam namiar na kogos ze Starogardu Gdanskiego od pilotów roverkowych, ale jeszcze tam nie dzwonilam, bo troche mi nie po drodze... Gdyby ktos potrzebowal w Star. Gd. to moge sie podzielic numerem tel.
thebloody ja jestem ze Starogardu. napisz na kogo dostałaś namiary ...zapewniam Cię, że typowo od roverków to nie ma tutaj nikogo... jest tylko bardzo dobra firma zajmująca się typowo alarmami, immo i dorabianiem kluczy... mają dobrą opinię
własnie mój roverek przechodzi gruntowny remont, jak będziesz potrzebowała znać jakiś cennik z okolicy to chętnie pomogę... na samym lakierowaniu można masę kasy zaoszczędzić a to tylko 60km.
wszystkie nadkola (od spodu), cala listwa od klapy bagaznika razem z zawiasami + pojedyncze kropki rdzy gdzie sie dalo + uszczelnienie wlewu paliwa (bo bagaznik mi zaciekal) + doklejenie platiku przy przedniej lampie, bo po stuknieciu byla dziurka i odkleila sie uszczelka kilka cm... poza wlewem, klapa i nadkolami to takie pierdółki, tu zaprawka pedzelkiem, tam zaprawka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum