problem jest tej natury, że Valve, czyli producent CS'a chce zlikwidować serwery no-steam. a nasz serwer jest właśnie no-steam, lekarstwem na ten błąd z protokołem jest patch, jeśli chcecie zapodam linka;)
Thrillco, a jakie wymagania ma ten rF?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 00:19
rF naprawde niewielkie zeby dało sie grac. Podaje zalecane z pudełka:
winda 98SE/ME/2000/XP/XP64
Proca 1,4GHz lub szybszy
512 Ram
GF serii4 lub radeon 9200 - 128MB
DX9.0c
2GB miejsca na dysku.
To ostatnie to mimo woli skoryguje. Gra wprawdzie tyle nie zajmuje, plus minimalna ilość pamieci wirtualnej ale trzeba doliczyć spore megabajty na dodatkowe mody, tory, samochody, malowania samochodów itp. Ogólnie wyższość rF nad wszystkim innym jest taka, że tu macie TOCA, F1, RACE, GTR i mase innych rzeczy w jednym....wystarczy zassać darmowo odpowiednie mody. o torach to juz nie powiem bo sam nie łapie ile tego jest, bynajmniej nie ma szans na nude. Podstawka nie powala, nawet graficznie ale mody sa tez takie ze potrafią i ten niedostatek korygować.
Cóż gry wyścigowe niestety nigdy nie były moja mocną stroną i zbytnio w nich nie gustuje Wiem napewno, że aby mieć jakieś dobre wyniki to konieczne jest posiadanie kierownicy. Bez tego nie ma co grac tym bardziej w takiej lidze. Jedyne samochodówki jakie teraz posiadam i od czasu do czasu pogram to burnout 2 i Collin dirt. Po prostu lubię jak blacha się gnie i autko efektownie rozpada się na kawałki z każdym okrążeniem I klawiatura zupełnie tam wystarcza
ja niedawno jak pracowalem w poprzedniej robocie to przeszedlem gre Far Cry
w siecie niestety nie gralem w nia
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 12:48
ascaris napisał/a:
Po prostu lubię jak blacha się gnie i autko efektownie rozpada się na kawałki z każdym okrążeniem I klawiatura zupełnie tam wystarcza
Rzekłbym nawet, ze do tego to klawiatura jest wręcz wymagana
Kiedyś tez tak miałem, ze patrzyłem na model uszkodzen i inne fajerwerki ale jakoś mi przesżło i poszło w druga stronę, czyli przejechanie najlepiej całego dystansu bez najmniejszej obcierki i z dobrymi równymi wynikami...stad tez znalazłem sie w lidze.
[ Dodano: Sob Gru 06, 2008 10:50 ]
dla nadal zaintrygowanych i zainteresowanych - w lidze F1pro (www.f1pro.pl) zespół MacLaren poszukuje kierowcy etatowego. Wymagania - rFactor ze stosownymi dodatkami (do pobrania na stronie ligi), kierownica, znajomośc regulaminu oraz ogólnych zasad scigania w ligach online. Rekrutacja obejmie jazdy testowe na dedykowanym serverze oraz zdawanie na licencje F1 ligi.
Zainteresowanych zapraszam na gg lub PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum