Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
A więc dopadł mnie problem raczej dośc popularny wśród właścicieli Roverków po zimie i mrozach padły klamki zewnętrzne powyskakiwały z zaczepów a ostatnio padła klamka wewnątrz od stron kierowcy więc moje pytanie jak najlpiej "usztywnic" klamki żeby nie spotkały mnie podobne nieprzyjemne historie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A więc dopadł mnie problem raczej dośc popularny wśród właścicieli Roverków po zimie i mrozach padły klamki zewnętrzne powyskakiwały z zaczepów a ostatnio padła klamka wewnątrz od stron kierowcy więc moje pytanie jak najlpiej "usztywnic" klamki żeby nie spotkały mnie podobne nieprzyjemne historie
Ja u siebie przykreciłem klameczki na małe wkrety, rozwierciłem najpierw wiekszym wiertłem tak aby lepek srubki sie schował, nastepnie miałem szpachlowac i pomalowac ale jezdze juz tak drugi sezon i przestało mi to przeszkadzac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum