"Nagrywanie w pętli (po zapełnieniu karty pamięci micro SD, następuje nadpisanie starych nagrań)"
(http://www.mio.pl)... Nagrywanie zdarzeń
Gdy Czujnik wstrząsów wykryje nagłą zmianę ruchu, MiVue zapisze nagranie ze zdarzenia i zabezpieczy je przed skasowaniem / nadpisaniem.....
dlatego pytam czy jeżeli wyruszyłem o godzinie 8:00, a o 12:20 dojdzie do kolizji lub wpadnę w duża dziurę i skrzywię felgę itp. to urządzenie zapamięta cały film(4godz 20 minut"duży plik") czy podczas rejestracji dzieli na filmy 10 minutowe lub po 100Mb, 1 godzinne. ? tej informacji powyżej nie ma.wcześniej przeczytałem cały post.
Za każda konstruktywna odpowiedź będę wdzięczny.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 27, 2013 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
urządzenie zapamięta moment poprzedzający zdarzenie a nie cały film ja mam 3 minutowe filmy ustawione
i o to mi chodziło, jakie długości filmów można ustawić.
ile taki 3 min.film w rozdzielczości 720 p waży ( ile MB)
ile waży(MB) 1 minutowy plik 1080p.( bez kompresji na You tuba) , taki zgrany prosto z kamerki .
Mirek pod zapalniczkę tylko mam przedłużkę zasilania zapalniczki zrobioną do schowka i tam mam całe zasilanie do wideorejestratora, nawigacji, telefonu itp rover 75 po lifice ma zasilanie w zapalniczce cały czas nawet jak kluczyków w stacyjce nie ma, wiem że przed liftem zasilanie jest tylko po przekręceniu kluczyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum