Wysłany: Czw Maj 10, 2018 14:13 [75] Spawanie plastiku
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam! Szukam informacji na temat spoiwa. Otóż robiłem podgrzewanie fotela i urwałem zatrzaski w tylnej części fotela. Teraz potrzebuję to pospawać lecz nie mogę znależć spoiwa. Plastik który tam zastosowano to PE+T20. Czy ktoś spawał i wie jakie zastosować spoiwo? Pozdrawiam Marcin.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 10, 2018 14:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki Dawid ale to nie to. Pisałem do nich i powiedział mi, że może to być PEHD, ale to nie to spoiwo. No i napisałem ponownie jak kupiłem i sprawdziłem, lecz już się nie odezwał. Dlatego piszę tutaj, bo może ktoś już spawał i wie jakie spoiwo zastosować. Jest opisane PE+T20.
Jest to PE z dodatkiem , spróbuj pospawać zwykłym PE Ew odciąć jakiś zbędny element z tego co potrzebujesz pospawać. Ja spawalem ostatnio 3 zderzaki PP , PP+t20 i PP+20+ 10%t
I wszystko się pospawało samym PP
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum