Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Chciałem się dowiedzieć w jakich okolicznosciach powinno zapalic sie podswietlenie stacyjki.
Pozdejmowałem dzisiaj te dekielki na kierownicy i okazało sie ze mam przepalona zaroweczke.Chce wiedziec czy po za ta zaroweczka wszystko jest w pozadku,i kiedy ma sie swiecic a kiedy nie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 03, 2011 18:41, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 20:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam problem, przestudiowałem manuala ale nie znalazłem odpowiedzi, może zbyt krótko go mam
wymieniłem żarówkę bo miałem spaloną ale nowa nie świeci, bezpieczniki są ok, wszystko inne działa w sensie krańcówki i światełko wewnątrz, jak dość gdzie jest problem?
[ Dodano: Sro Mar 09, 2011 09:55 ]
Dodam, że + jest normalnie problem z masą - tylko nie wiem z jakiego miejsca ona wychodzi ?! w akcie desperacji rozetnę kabel i zmasuje go do stacyjki Ale to chyba bez sensu, bo masa to pewnie to samo co masa krańcówek drzwiowych?! Źle by wtedy działało
Mam jeszcze jeden dzień na złożenie tego liczę, że ktoś mnie oświeci
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 21:20 ]
Problem rozwiązany, metoda prób i błędów po kablach znalazłem kostkę i masę odpowiadającą za stacyjkę, krańcówki drzwiowe itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum