Wysłany: Nie Wrz 29, 2013 18:23 [r416] Elementy przedniego zawieszenia
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam. Czy jest możliwość gdzieś kupienia całego kompletu elementów przedniego zawieszenia bo chciałbym sobie zrobić z przodem bo mam już luzy w układzie kierowniczym lub proszę o napisanie jakie elementy kupić i co wymienić bo źle się już jezdzi a przede wszystkim chciałbym to wymienić i zrobić z tym dla własnego bezpieczeństwa.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 29, 2013 18:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale jak masz luz w układzie kierowniczym to wymiana tulei tego nie zmieni. Dalej będziesz miał luz.
Nie kupisz kompletu, nie w jednym zestawie. Musisz każdą tuleje z osobna wybierać z katalogu.
No chyba że weźmiesz poliuretany.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Brak łączników stabilizatora i gum obejm stabilizatora.
Do tego nie wiadomo jakie sworznie są w zestawie bo w roverze dolny sworzeń był w dwóch rozmiarach.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Miałem i mam kayaby. Na łącznikach yamato jeździłem ze 4 lata. Te firmy mogę polecić.
Tedguma i JC niestety polecić nie mogę. Tedgum po roku, jedna zima miał twardą gumę. Może jeszcze pół roku by wytrzymały ale sprzedałem samochód.
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum