Myślę że dałoby radę ogarnąć to sporo taniej szczególnie jak znalazłoby się kilku chętnych. Giętarka nie jest potrzebna tylko w tym przypadku lepiej by było zrobić rozpórkę trzypunktową bo ta z fot to sorry. Swojej funkcji nie spełni, jedynie byłoby o co się oprzeć podczas robienia czegoś pod maską
Poza tym 90 funtów to bardzo dużo.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
greg-si, hehe.. no 3 punktowa masz na myśli ze masz jeszcze śrubę rzymska do regulacji po środku
No Angole rzeźbią
Na przednia jak by co mam wymiary Tylnej górna by trzeba jakoś zrobić ale tez nie wielki problem co do flanszow, a jeszcze mam gdzież wymiary rozporki tylnej dolnej
Swoja tylna dolna mam gdzieś w piwnicy i dalej nie założyłem jeszcze a mam ja chyba od 2 lat
[ Dodano: Czw Lis 07, 2013 20:50 ]
Myślę ze dobre by tez było zespawanie pod skosem z profili kwadratowych niż rury i w tedy giętarki nie trzeba
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Właśnie znalazłem ale trochę lipne to jest gdzie to przykręcisz Chyba ze mamy jakieś punkty montażu tam, ale po drugie idą węzę klimy tych pierdołek tez na ścianie grodziowej wisi i czarno to widzę
Ja bym był za wersja 2 punktowa
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Przód choć cena może będzie mniejsza ale taka mi na razie podali w firmie co zajmują się obróbka alu, ze mam zamówienie u nich większe można coś potargowac
Sobie tył odpuszczę na razie ponieważ będę musial to często demontować :-(
Markzo, Mialem ja kupione kiedyś widzę już nie pamiętasz, bo opowiadałem o tym tobie jak KV6 miałeś w środku I żeśmy oboje stwierdzili ze tym bardziej nie wejdzie
W Dieslu ona nie pasuje ponieważ haczy o rurę czarna która idzie z Turbo do IC
[ Dodano: Sro Lis 20, 2013 19:03 ]
Musi być odchylona dla V6 i Diesla do tylko jak maja to w UK zrobione
Od Civica ta dolna nie pasuje tez do nas musiałem przerabiać bo za krotka była o 5cm
[ Dodano: Sro Lis 20, 2013 19:04 ]
Aha i jakość tych rozpórkę od M-Tuingu jest tragiczna bo chude te blachy ze coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum