_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Ja tak mam. Ale nie przeszkadza mi "wąskie" forum. Większość www jest w rozmiarze 1024 (allegro, era, onet, wp...). Mi 1600 przydaje się głównie przy foto i filmach.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
A ja troche nietypowo 1360x768 i nie wiem co zaznaczyc.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wysłany: Sob Lip 11, 2009 16:44
Mayson napisał/a:
Mi 1600 przydaje się głównie przy foto i filmach
Nie bardzo rozumiem co ma rozdzielczość 1600x do oglądania filmów. Nawet jakbyś miał 3000x to i tak film będzie wyglądał tak samo bo ma swoją rozdzielczość.
Mayson napisał/a:
Mi 1600 przydaje się głównie przy foto i filmach
Nie bardzo rozumiem co ma rozdzielczość 1600x do oglądania filmów. Nawet jakbyś miał 3000x to i tak film będzie wyglądał tak samo bo ma swoją rozdzielczość.
Taki np. Blu-Ray może mieć rozdzielczość 1920x1080... o fotografiach nie wspominając, które potrafią mieć dużo większą rozdzielczość.
Ja na przykład cenię sobie FullHD i 32 cale ekranu, nie tylko przy filmach, ale codziennej pracy, kiedy nie muszę siedzieć blisko monitora (całe biurko mam na inne rzeczy), a mieści się bardzo dużo okienek czy dokumentów.
Co do forum, to proszę nie zmniejszajcie go jeszcze bardziej...
Przy okazji, z tego co zauważyłem do tej pory forum miało dynamiczną szerokość, dlaczego tego nie zostawić? Jak ktoś chce mniejsze to sobie zmniejszy w przeglądarce, na dużej szerokości mieści się o wiele więcej tekstu, mniej przewijania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum