Mialem wymioniony ostatnio swozen wahacza i koncowke drazka kierowniczego i od tego czasu strasznie mi opony zdziera sciaga itp ..
musze zrobic zbieznosc ale czy wystarczy zrobic tylko przod czy tyl tez jest konieczny ?
_________________ pozdro
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Wrz 15, 2009 13:43, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 13:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jedyny problem przy tym byl taki ze poprzedni wlasciciel auta wymienial juz kiedys swozen i za krotko wkrecil albo cos i mechanik musial jakas tam podkladke podlozyc i kombinowac ale tak to chyba nie bylo problemu.. kupowalem sam .. jak wroce do domu moge napisac firme jesli chcesz bo teraz nei pamietam ..
dzis pojade na ta zbieznosc i sie zobaczy co z tego wszystkiego wyjdzie ..
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 07:01
Cytat:
Zrób zbieżność obu osi. Przecież koszt jest taki sam więc dla pewności możesz ustawić wszystkie cztery kółka.
cena jest liczona za jedna os, za tyl sie placi osobno (u mnie licza 50/50 pln przy calosciowej zbieznosci to 90pln) wiec jesli mial robiony przod to niepotrzebnie ma wywalac kase na tyl. Co innego gdy sie robi zbieznosc tylnej osi to aby ja dobrze wykonac robia zarazem przod.
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 07:28
U mnie liczą 50zł za zbieżność, bez różnicy czy robisz jedną, drugą czy obie osie stąd mój post powyżej. Widzę, że "co kraj to obyczaj" mając na myśli miasta
u mnie gosc wola 60 przod a przod i tyl 100 wiec sie umowilem ze na razie bedzie przod i zoabczymy co dalej .. ale tez mi sie wydaje ze nie bedzie potrzeby
[ Dodano: Wto Wrz 15, 2009 20:43 ]
wystarczylo zorbic przod i wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum