220zł - tyle kosztuje koszt diagnostyki w tym serwisie, niestety nie pamiętam już nazwy tego serwisu, a szkoda, bo dobrze by było uprzedzić ludzi, aby tam nie jechać. Koleś z serwisu utrzymywał dodatkowo, że naprawił tę instalacje, ale po przejechaniu 20km problem wrócił.
Spełniły się moje najgorsze obawy - "szpec" zerwał wszystkie świece. Kolejny mechanik z dobrą opinią na którym się przejechałem. Dodatkowo bez konsultacji ze mną zdjął głowicę, mimo, że jak z nim rozmawiałem to utrzymywał, że on nie robi takich rzeczy. Czeka mnie wojna z tym gościem, ponieważ ja mu nie kazałem ściągać tej głowicy a jak sobie zażyczy z 1000 albo więcej PLN, to mu napewno tyle nie dam....
....no to teraz mam naprawdę problem...
EDIT: Znalazłem ten serwis, nazywa się NAGAZ (www.nagaz.pl). Nie jedźcie tam, na swojej stronie mają logo Coltec-Necam, a co do czego to nie mają nawet złącza i oprogramowania, żeby ustawić tę instalacje gazową
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 17:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum