mi na prZegladzie powiedzieli ze zbieznosc to ustawienie osi na ktorej jest naped, czyli w tym przypadku przedniej a geometria to ustawienie rowniez tylnej. przynajmniej takie sa u nich potoczne nazwy uslug
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 07:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja swoich skanow wole nie wstawiac bo bylo bardziej czerwono niz zielono
Wiem ze to tylko potoczna nazwa, ale tak jak dzwonilem kiedys to kazdy poslugiwal sie takimi samymi sformulowaniami, wiec podejrzewam ze gdzie nie pojedziesz i poprosisz o ustawienie zbieznosci to za tyl sie nawet nie beda zabierac. Podam tez ceny: za "zbieznosc" (czyli tylko przod) wolali ok 80 zl, za pelna geometrie ok 180zl
ja jestem daleko za ewentualna dopuszczalna granica. nic nie znosi, powiedzieli ze beda sie opony od srodka scierac, jezdze 15tys rocznie i dzialo sie tak tylko na zimowkach latem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum