Nie ma w prost o 0-1 jest napisane iz półspzregło jest mało wyczuwalne wiec jesli spec w temacie pisze, ze jest mało wyczuwalne półspzregło to ja i zapewne autor tematu przy 4 ramiennym spieku w l serii nie będzie prawdopodobnie w stanie wcale wyczuć tego półsprzęgła.
Ty napisałeś 0-1. Słabo wyczuwalne półsprzęgło to nie działanie na zasadzie ON-OFF. Choć oczywiście to moja interpretacja.
Jeździłem na sprzęgle od Radzikowskiego i mi na początku ciężko było wyłapać półsprzęgło ale właściciel tak jeździł że ja siedząc na fotelu pasażera nie czułem dyskomfortu.
A to czy zdjąć moment czy nie to pisać sobie możesz, ja mogę i wiele innych osób może z tego względu że praktycznie wszystkie l-serie jeżdżą na jednych mapach i wątpię bo ktokolwiek to zmienił. A szkoda bo może wyniki byłby lepsze po korektach pod dane auto.
Dlatego wolę NA
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 05, 2013 17:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 277 Skąd: zamość/lubelskie
Wysłany: Pią Kwi 05, 2013 20:13
Firq, czyli co sprzeglo powinno duzo wiecej wytrzymac?? u mnie lapa stanela jutro zabieram sie za wurzucenie skrzyni i oceni sie co z tarcza...moze jej nie podgrzalo
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 13:31
Ja również mam wtryski+mafless+turbo na 1.4 bar i na oryginalnym sprzęgle śmiga aż miło. Może zamiast szukać spieka zainteresuj się dlaczego Ci tak szybko sprzęgła padają bo nie powinno być przy tym momencie aż takich problemów. Niedługo minie rok od wymiany a ja nie miałem żadnego uślizgu sprzęgła
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 277 Skąd: zamość/lubelskie
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:26
Wszystko ok dobrze ze njie jezdzilem nin bo lapa stala calkowicie teraz to ze znajomum przerobilismy i nie powinna sie zapiec byla jaxda p[robna i niby zero poslizgu wiec to wina lapy byla )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum