sprawdzałem ostatnio klimę w ciągu dnia i jest FC: 00 - świetnie
niestety woda ze zbiorniczka sama nie wyparowała, mam walnięty termostat,
ciekanie, szykuje się do wymiany i znowu kilka stów w plecy
Warto rurki od termostatu też wymienić żeby był komplet chociaż nie są tanie...przerabiałem wymianę zaraz po zakupie.
Jak trafisz magika co bez zdejmowania kolektora ogarnie to ok bo tak dojdą jeszcze uszczelki przy kolektorze.
_________________ R200 turn into R75....
ToXiC [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 19:04
automechanik, widzę ze nikt nie miał takich problemów oprócz nas jutro po robocie ogarnę temat spróbuje zobaczyć od doły gdzie pedały czy nie widać jakiś tuneli powietrznych może coś gdzieś się rozszczelniło i powietrze żeby dmuchało na szybę dmucha gdzieś w środku pod deską rozdzielcza widziałem ze cały nawiew na szybę dzieli się na 4 części do których z osobna pewnie idą tunele powietrzne, podejrzewam ze ten pierwszy od kierowcy się zatkał lub jest nie podłączony
faktycznie jest mozliwosc bez zdejmowania kolektora
Kurcze robiłem to sam i jakoś cienko widzę to bez zdejmowania kolektora. Też wymieniałem cały komplet wraz z uszczelkami. Trzeba uważać na uszczelki listwy wtryskowej, ja jedną uszkodziłem przy składaniu i miałem dodatkowe zakupy do zrobienia
Ogólnie umiejscowienie termostatu jest genialne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum