najfajniejsze jest to, że na pierwszym zdjęciu zamazał tablice rejestracyjną, tylko zapomniało mu się na pozostałych
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
mnie tam powalilo okreslenie MG-Pakiet...no i dymione lampy...wow bo tylko takie sa w MG pakiecie, a inne mg nie maja takich lamp i nie maja mg pakietow i pewnie nie sa MGkami tylko MG Rover pewnie:p
masakra panowie jakas totalna masakra
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
E nie wiecie że w dieslach przebieg leci w dół a w nie górę?
Muszę sie przyjrzeć swojemu
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 23:16
Mixtated napisał/a:
Znam to auto Wcześniej właścicielem była osoba z Kołobrzegu lub Szczecina. Przebieg też chyba zmalał, bo ZTCP poprzednio było 130kkm
i tu Cie zmrtwie to nie bylo autko krajowe bylo sprowadzone z belgi 'chyba' bo ogldalem je jak bylo jeszcze cieple przebieg orginal ale niestey w tyl walony byl, a pozatym caly omalowany ale opis zacny
...i jak zawsze im większy silnik tym mniej pali...
nie jak zawsze, ale bardzo często silnik trochę mocniejszy będzie spalał mniej od silnika słabszego
dowód? proszę bardzo - ojciec bardzo dużo jeździ w trasie (Renault Kangoo 1,5d, 82KM bodajże) i jemu spalanie wychodzi ok. 6-6,5l (jego samochód i zależy mu jak najbardziej na ekonomicznej jeździe), ale czasem samochód musi iść na przegląd więc "jest zmuszony" pożyczyć mojego Golfiarza (czyli większa pojemność i moc) i spalanie ma na poziomie 5,5l
nie twierdzę, że dotyczy to każdego mocniejszego silnika, ale przy zachowaniu takiego samego stylu jazdy przy słabszym i mocniejszym silniku bardzo często właśnie ten mocniejszy będzie miał przewagę w mniejszym spalaniu
sam jak jeżdżę po mieście (dynamicznie, nie po emerycku) spalanie mam na poziomie 7l, czasem jak mi się nigdzie nie spieszy i totalnie czilautowo sobie jadę to potrafi mi spaść nawet w porywach do 6l (powtarzam - w mieście)
pewnie - mam nowocześniejszy silnik, ale mógłbym podać jeszcze jeden przykład mniejszego spalania przy większej mocy, ale... nie chce mi się już pisać
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 10:13
ale tez trzeba brac pod uwage gabaryty auta np opory powietrza
i tu Cie zmrtwie to nie bylo autko krajowe bylo sprowadzone z belgi 'chyba' bo ogldalem je jak bylo jeszcze cieple przebieg orginal ale niestey w tyl walony byl, a pozatym caly omalowany ale opis zacny
Ja nie twierdzę, że to auto krajowe - takiego ze świecą szukać Jestem prawie pewny, że to ten sam samochód, o którym pisałem wcześniej. Nie ma zdjęć wnętrza, więc ciężko stwierdzić jednoznacznie. Poprzedni właściciel pisał mi, że auto sprowadził, uderzone w lewy róg. Uszkodzona była maska, lewy błotnik, zderzak, wymieniony został grill i lampa. O ew. strzale w tył nic nie wiem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum