Kamil Luczak, to Ty w tym swoim małym diabełku masz tarcze 180mm?
Ja w swoim Polonezie mialem jakas dziwna tarcze 185mm i nawet pod 1.8 dawala rade. Z kolei kumple z PTKu kombinuja ze spiekami bo nawet na 1.6 16V sprzeglo 190mm wyzionelo ducha. Inna sprawa ze to 1.6 ma 119 kucy
Kamil skoro Ty jezdzisz na elektronice VVC to masz zamach i docisk od VVC wiec jak podchodzi tam docisk od 114gti. Jezeli zle rozumuje i byla tam tylko tarcza od gti to docisk pozwoli Ci bez problemu zalozyc wieksze sprzeglo
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 07:57
Regulowane kolka daja to ze mozesz pobawic sie troche rozrzadem i jego ustawieniem.
Wczoraj spiek i docisk poraz 4 poszedl do Radzika, jak bede odbieral to mu powiem ze jeszczeraz cos takiego bedzie i pier... bo robi cos co ma dzialac lepiej niz seria, a tym czasem seria od 100konnego silnia wiecej zniosla niz ten spiek i docisk
Nie wiem wlasnie czy mam zamach od VVC, mam sprzeglo od 1.4 wiec malawe dosc Moze jak odbiore sprzeglo od Radzika to podjade do Tomiego i jakby mial sprzeglo 190-200 to bym przymierzyl. do zamachu u siebie. Jesli pozwoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum